Däckverkstad i Jönköping

Däckverkstad Jönköping

 

Välkommen till Swärds Däckservice i Jönköping, din däckverkstad med helhetskoncept inklusive däckhotell för däcken som skall förvaras under kommande säsong. Vi kan hjälpa alla fordonsägare med byte av däck, nya däck, sommardäck och vinterdäck samt balansering och hjulinställning.

Vi är en toppmodern däckverkstad med ett team skickliga montörer med stor serviceanda. Sammanlagt har vi över 150 års branscherfarenhet så du kan känna dig helt trygg när vi tar hand om däcken på bilen.

På vår däckverkstad byter vi dina däck direkt på plats i mån av tid eller efter bokning och ger dig även goda skötselråd hur du bäst tar hand om dem, allt för hållbarhet, prestanda och inte minst det estetiska. Och kom ihåg fälgarna, de kan verkligen lyfta hela bilens presentation. Läs mer om fälgar längre ned.

 

Är det dags att byta däck?

Välkommen in till vår kompletta däckverkstad

När det är dags för däckbyte har du hos oss på Swärds Däckservice möjligheten att köpa nya däck.

I vårt gedigna sortiment av kvalitetsdäck hittar du flera av de branschens ledande tillverkare t.ex. Michelin, Yokohama, Bridgestone, Nokian, Continental och Goodyear.

Vi har ett mycket brett utbud av både sommardäck och dubbfria och dubbade vinterdäck. Vi kan hjälpa dig direkt med vilka som passar just din bil då vi har däck för alla fordon upp till de allra största, tyngsta. Välkommen in med din bil.

 

Köpa eller byta däck i Jönköping

Vi byter däck på alla typer av fordon, från den enklaste skottkärran till den största hjullastare. Självklart har vi också försäljning av däck och fälgar. Våra varumärken är branschledande; vad sägs om Michelin, Nokian, Bridgestone, Yokohama, Continental och Goodyear? Alla hemma.

 

Köpa fälgar

Givetvis har du även möjlighet att köpa nya fälgar hos oss. I vårt sortiment finner du fälgar i flera olika utföranden och storlekar. Med andra ord, när du köper däck eller fälgar hos oss i vår däckverkstad i Jönköping kan du känna dig säker på att du hittar rätt för just din bil och dina önskemål.

Är du osäker på vilka däck eller fälgar du vill byta till? Ingen fara, vi hjälper dig gärna från start till mål. Vi kan bistå med både rådgivning, montering och skötsel. Vi finns här för dig och din bil eller bilar, många av våra kunder har nämligen flera.

 

Fördelar med Swärds Däckservice

Där finns bara fördelar att välja oss på Swärds Däckservice. Vi är störst i branschen i Jönköping, något som vi är ödmjukt mycket stolta över och en position som vi värnar om.

När du besöker vår däckverkstad i Jönköping kan du förvänta dig hög kompetens med enastående servicenivå där vi sätter dig som kund i fokus.

 

Om Swärds Däckservice

Vi finns i fräscha, moderna lokaler på Torsviks industriområde söder om Jönköping.
Swärds Däckservice startades 2010 av Janne Swärd och Christina Swärd Rosenvinge.

Janne har över 50 års branscherfarenhet och har tidigare drivit Norks Däckservice under många år. Christina har arbetat i branschen sedan 2003.

 

Vår personal

För oss är vår personal oerhört viktig, de är vår absolut största resurs för att kunna möta och tillgodose alla våra kunders alla olika behov. På verkstaden jobbar detta hängivna och professionella team med stor serviceanda, yrkesglädje och skicklighet och sammanlagt har vi över 150 års branscherfarenhet. Så däck och fälg för alla fordon, det kan vi!

 

Vår affärsidé

Vi vill erbjuda våra kunder en personlig service som överträffar förväntningar tillsammans med våra kvalitetsprodukter och tjänster vilket i sin tur skapar ett självklart, långvarigt samarbete genom åren och årstiderna. Man ska kunna räkna med oss i vått och torrt.

Med stor yrkesglädje och genuint engagemang får våra kunder en fin upplevelse i samband med de tjänster vi utför och däri ligger vår styrka och anledning till vår stora succé och varför våra kunder stannar med oss och rekommenderar oss för vilket vi är oerhört tacksamma.

 

Däckhotell med VIP-hantering

På vårt däckhotell förvaras dina kontrollerade och nytvättade hjul på ett säkert och korrekt vis i tempererade lokaler anpassade för däckförvaring. Inför kommande säsong skickar vi ut, i god tid, ett sms till våra befintliga förvaringskunder där de får en länk som leder till en bokningsfunktion för däckbyte. Smidigt ska det vara!

 

Däckpartner

Swärds Däckservice är medlem och delägare i Däckpartner (en nordisk kedja med över 200 medlemmar).

 

Kör inom vår drive-in eller kontakta oss och boka tid för din bil

Vi har bra öppettider och kan ofta ta hand om dig direkt och utföra däckbyte. Vi erbjuder drive-in och i mån av tid fixar vi allt under tiden du tar en kopp kaffe. I annat fall kan du lämna in bilen på morgonkvisten och sedan hämta upp den vid arbetsdagens slut.

För att boka tid, kontakta oss via telefon 036-690 80 eller skriv ett meddelande till info@swardsdack.se med önskad dag och tid så återkommer vi.

Varmt välkommen till Swärds Däckservice, din heltäckande däckverkstad!